ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΑΖΛ

Characters bird

Puzzle Point

Η Puzzle Point είναι η εταιρεία ανάπτυξης και έκδοσης παιχνιδιών με έδρα την Κύπρο που ιδρύθηκε το 2019. Είμαστε μια ομάδα επαγγελματιών που μας ενώνει το πάθος για τα παζλ και η φιλοδοξία να παράγουμε τα καλύτερα παιχνίδια της αγοράς!

Ο στόχος μας

Να δημιουργούμε παιχνιδιών για κινητές συσκευές κορυφαίας ποιότητας που είναι εύκολο να τα μάθεις, δύσκολα να τα κατακτήσεις και διασκεδαστικά για όλους!

bird and puzzle
Tropic Mania
1M+

Downloads

Tropic Mania Main picture
4.8

On Google Play

Tropicmania: Match-3 adventure

Κάνουμε το Tropicmania να είναι η απόλυτη εμπειρία match-3, με τρεις βασικούς πυλώνες: την προσβασιμότητα, το βάθος παιχνιδιού και την τεχνική αριστεία.

Για τους περιστασιακούς παίκτες, τα ελαφριά επίπεδα παζλ και το όμορφο περιβάλλον προσφέρουν μια απλή, χαλαρωτική περιπέτεια, ενώ οι πιο εξειδικευμένοι παίκτες θα βρουν πολλές προκλήσεις στις πρόσθετες δραστηριότητες και λειτουργίες του.

Upload game

Τι προσφέρουμε

 • Education

  Εκπαίδευση και εξέλιξη

  Προάγουμε την ολοκληρωμένη επαγγελματική και προσωπική εξέλιξη, αντισταθμίζουμε προγράμματα εκμάθησης, σπουδές, ψυχολογικές πτυχές κ.λπ.

 • Remote work

  Ευκαιρίες εργασίας εξ αποστάσεως

  Μπορείτε να εργαστείτε μαζί μας εξ αποστάσεως από οπουδήποτε στον κόσμο ή απευθείας στο γραφείο μας στη Λεμεσό

 • Flexible working

  Ευέλικτο ωράριο εργασίας

  Εάν το τυπικό πρόγραμμα εργασίας μας δεν σας βολεύει, θα λάβουμε υπόψη τις περιστάσεις σας και θα βρούμε έναν τρόπο να το εξατομικεύσουμε!

 • Career growth

  Ανάπτυξη και εξέλιξη σταδιοδρομίας

  Παρέχουμε ανταγωνιστικούς μισθούς με αυξήσεις σύμφωνα με την επαγγελματική εξέλιξη, το ατομικό πρόγραμμα του κάθε εργαζομένου και την ικανότητα αλλαγής τομέα δραστηριότητας

 • Friendly atmosphere

  Φιλική ατμόσφαιρα

  Προσπαθούμε να είμαστε ανοιχτοί και θετικοί, με συνεργάσιμο τμήμα διεύθυνσης και άμεση επικοινωνία σε όλα τα επίπεδα

 • Lifestyle

  Όχι μόνο η δουλειά, αλλά και ο τρόπος ζωής

  Διεξάγουμε δραστηριότητες εκτός δουλειάς, συζητήσεις και συγκεντρώσεις, οργανώνουμε διαλέξεις για θέματα που ζητά η ομάδα και γενικά μας αρέσει να κοινωνικοποιούμαστε!

Η ομάδα μας

 • Αυτό που κάνει το συγκεκριμένο μέρος υπέροχο είναι οι άνθρωποι! Μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια εργασίας εδώ έχω κάνει πολλούς καλούς φίλους και συχνά επικοινωνούμε εκτός δουλειάς, παρόλο που ζούμε σε διαφορετικές χώρες.

  Game designer

  Σχεδιαστής Παιχνιδιών

 • Νιώθω, ότι στο διάστημα που εργάζομαι εδώ, έχω βελτιώσει πραγματικά τις δεξιότητές μου. Και μπορώ πάντα να βασίζομαι στη βοήθεια των συναδέλφων μου όταν τη χρειάζομαι.

  2d animator

  Σχεδιαστής κινούμενων σχεδίων

 • Η συμμετοχή στο Puzzle Point ήταν μια από τις καλύτερες αποφάσεις που έχω πάρει ποτέ! Η ομάδα γύρω μου είναι καταπληκτική και συχνά με κάνει να χαμογελάω. Έχω γνωρίσει πολλούς ανθρώπους διαφορετικών εθνικοτήτων και καθημερινά μαθαίνω κάτι νέο για τη ζωή και τη δουλειά.

  Managing Director

  Διευθύνων Σύμβουλος

 • Αγαπάω την προσέγγιση «χωρίς γραφειοκρατία». Σου έρχεται μια ωραία ιδέα και την επόμενη μέρα κιόλας όλοι εργάζονται πάνω σε αυτήν. Το άτυπο στυλ επικοινωνίας βοηθά πραγματικά στη γρήγορη εργασία, αποτελεσματική και με ελάχιστο έως καθόλου άγχος.

  Analyst

  Αναλυτής

 • Είναι η απολύτως πιο αγαπημένη μου δουλειά στον κόσμο! Κάνουμε ενδιαφέρον έργο, επικρατεί χαλαρή ατμόσφαιρα και έχουμε μια εξαιρετικά φιλική ομάδα. Η υποστήριξη και το γνήσιο ενδιαφέρον της διοίκησης για την εξέλιξη των εργαζομένων είναι ενθαρρυντικά. Νιώθω σαν να βρίσκομαι σε ένα ζεστό σπίτι με ενδιαφέρουσα εργασία και φίλους δίπλα μου.

  Creative Producer

  Δημιουργικός Παραγωγός

 • Εργάζομαι στο Puzzle Point λίγο περισσότερο από τρία χρόνια και πρέπει να πω ότι είμαι πραγματικά τυχερή που βρήκα μια εταιρεία με τόσο υπέροχους ανθρώπους! Όλοι είναι ανοιχτοί και φιλικοί. Νιώθω περήφανη που αποτελώ μέρος αυτής της εταιρείας και ευτυχής που συνεισφέρω στη συνολική επιτυχία της.

  Level Designer

  Σχεδιαστής Παιχνιδιών

Cookies

Αυτός ο ιστότοπος δεν χρησιμοποιεί cookies